نویسنده = عبدالله قاسمی پیربلوطی
تعداد مقالات: 5
1. ترکیبات اسانس، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اکوتیپ‌های مختلف Nigella sativa L. در رویشگاه‌های مختلف ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 اسفند 1394

ندا محمد ده چشمه؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهزاد آقابراری؛ بهزاد حامدی


3. بررسی اثر فراوانی آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia officinalis L

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 85-96

نجمه وثوقی؛ مسعود گماریان؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ شهاب خاقانی؛ فاطمه ملک پور


4. بررسی تنوع آلکالوئیدها در اندام‌های مختلف گیاهPhysalis divaricata D. Don. ، شهر کرد

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 75-86

الهام معلم؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ ایرج مهرگان؛ طاهر نژادستاری؛ علیرضا ایرانبخش


5. ترکیبات اسانس، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اکوتیپ‌های مختلف Nigella sativa L. در رویشگاه‌های مختلف ایران

دوره 3، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 58-68

ندا محمدی ده‌چشمه؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهزاد آقابراری؛ بهزاد حامدی