کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان
تعداد مقالات: 25
1. ارزیابی و مقایسه عملکرد آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف دو گونه (Hyoscyamus niger L. و Hyoscyamus kurdicus Bornm.) در رویشگاه‌های مختلف استان اردبیل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 اسفند 1394

پریا مهدی؛ مه لقا قربانلی؛ فرزانه عظیمی مطعم


4. بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 55-65

کامران مرادی پینوندی؛ سید مهدی رضوی؛ صابر زهری


5. بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 74-85

فروغ فیروزکوهی؛ صدیقه اسمعیل زاده بهابادی؛ زینب محکمی؛ فروغ یوسف زایی


14. بررسی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه گیاه دارویی سنجدL. Elaeagnus angustifolia در رویشگاه‌های مختلف منطقه شاهرود

دوره 4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 62-73

اسماعیل باباخانزاده سجیرانی؛ سید جواد موسوی زاده؛ خدیجه مظفری


19. بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و اثرضد دیابتیک عصاره برگ‌های گیاه دارویی Trigonella foenumgraceum L. در منطقه همدان

دوره 4، شماره 1، بهار 1395، صفحه 95-106

سید مهرداد کسایی؛ محمد تقی گودرزی؛ نسیم حیاتی رودباری؛ پریچهر یغمایی


21. بررسی فیتوشیمیایی و مقایسه عملکرد آنتی‌اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه Salvia reuterana‌ Boiss. جمع‌آوری شده از منطقه دماوند (شمال ایران)

دوره 3، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 1-9

منصوره امین زاده؛ امیر حسین جمشیدی؛ فایزه السادات مرتضوی مقدم؛ حسین ادزنیوند؛ محمد رضا نقوی؛ رحیم سروستانی