موضوعات = شیمی و آنالیز ترکیبات طبیعی
تعداد مقالات: 6
1. بررسی تنوع بیوشیمیایی، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه ( .Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1-13

سید عباس میرجلیلی؛ مهدی قبولی؛ الهه پورعزیزی؛ میترا اقاجانی


3. استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 86-99

سمیه آقابیک؛ مازیار احمدی گلسفیدی؛ محمد هادی سلیمانی


4. بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان

دوره 5، شماره 1، بهار 1396، صفحه 65-78

حسین بتولی؛ عبدالرسول حقیر ابراهیم آبادی؛ ایمان کریمی؛ اسماء مازوچی


6. بررسی فیتوشیمیایی اسانس توده‌های مختلف گیاه دارویی Satureja sahendica Bornm. در شرایط زراعی در استان یزد

دوره 4، شماره 1، بهار 1395، صفحه 47-55

عباس زارع‌زاده؛ فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ علی میرحسینی؛ محمد رضا عزیززاده