نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 استادیار گروه علوم باغبانی و مرکز پژوهشی گیاهان ویژه منطقه دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند
2 دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته علوم باغبانی، گرایش فیزیولوژی گیاهان دارویی، ادویه‏ای و عطری. دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
3 گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، بیرجند ایران
4 دانشیار گروه علوم باغبانی و مرکز پژوهشی گیاهان ویژه منطقه دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات
Reference