• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 5 (1396)
دوره دوره 4 (1395)
دوره دوره 3 (1394)
دوره دوره 2 (1393)
دوره دوره 1 (1392)
شماره شماره 4
شماره شماره 3
شماره شماره 2
شماره شماره 1
. (1392). بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (Citrus Blanco.). اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی, 1(3), 82-95.
. "بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (Citrus Blanco.)". اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی, 1, 3, 1392, 82-95.
. (1392). 'بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (Citrus Blanco.)', اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی, 1(3), pp. 82-95.
. بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (Citrus Blanco.). اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی, 1392; 1(3): 82-95.

بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (Citrus Blanco.)

مقاله 8، دوره 1، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 82-95  XML اصل مقاله (852 K)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
چکیده
تحقیقات مختلف نشان داده است که ویتامین ث به‌عنوان یک آنتى‌اکسیدان مى‌تواند بدن را در برابر آسیب‌هاى ناشى از مولکول‌هاى مضرى به نام رادیکال‌هاى آزاد حفظ کند. رادیکال‌هاى آزاد مى توانند موجب بروز امراضى چون سرطان، بیمارى‌هاى قلبى، لخته‏های خونی و درد مفاصل شوند. به نظر می‌رسد که کولتیوارهای مختلف نارنگی بر روی میزان ویتامین ث  آبمیوه تأثیر داشته باشند. هدف کار حاضر، مطالعه میزان ویتامین ث در 20 کولتیوار نارنگی می‌باشد. میزان ویتامین ث، با روش تیتراسیون با ید در یدور پتاسیم اندازه‌گیری شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از آنالیز واریانس یکسویه (ANOVA) و تست چند دامنه‌ای دانکن انجام پذیرفت. میزان ویتامین ث از 06/20 درصد تا 33/53 درصد متغییر بود. باید خاطرنشان کرد که نارنگی کلمانتین در مقایسه با سایر کولتیوارها، بیشترین میزان ویتامین ث را تولید کرد. از آنجایی که میزان ویتامین ث در مرکبات یکی از مهمترین شاخص‌های کیفیت بالای آبمیوه می‌باشد، کولتیوار در این رابطه تاثیر بسزایی می‌گذارد.
کلیدواژه‌ها
کولتیوارهای نارنگی؛ ویتامین ث؛ اسکوربیک اسید؛ تیتراسیون
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 709
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 244
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.