نمایه نویسندگان

آ

  • آقابیک، سمیه استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]

ا

  • احمدی، جعفر ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 24-36]
  • احمدی گلسفیدی، مازیار استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • اخباری، مریم بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]
  • اسیلان، کمال سادات بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • اسمعیل زاده بهابادی، صدیقه بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • افیونی، داود بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]
  • امیرفتحی، گیتی بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • امینیان، رقیه بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]

ب

  • باباخانی، بابک بررسی روابط ژنتیکی برخی ارقام و تیپ‌های طبیعی ناشناخته مرکبات شمال ایران با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-85]
  • بتولی، حسین بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • بخشی، داود ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • بیله جانی، عیسی ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]

پ

  • پناهی، شاداب بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • پوری، نغیمه ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]

ت

  • توفیق، سمیرا بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]

ج

  • جامعی، رشید ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]
  • جایمند، کامکار استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]

ح

  • حاضری، نوراله بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • حسینی، بهمن اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]
  • حسینی، بهمن ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • حسینی دشمن زیاری، زهره بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • حقیر ابراهیم آبادی، عبدالرسول بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • حلاج، رحمان بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]

خ

  • خاکی، آرش ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • خرمالی، حمیده ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]
  • خرمالی، عایشه ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]

د

  • داودنیا، بهنام ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 24-36]
  • داوری، آذر بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • دستور، روح اله ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • دهقانی بیدگلی، رضا بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]

ر

  • رجب زاده، اصغر ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • رضایی، محمد باقر استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]
  • رضائی، فرشید ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]
  • رضوی، سید مهدی بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]

ز

  • زهری، صابر بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]

س

  • سیفی، اسماعیل ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
  • سلیمانی، محمد هادی استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • سلملیان، مارال مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • سلوکی، محمود بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]

ش

  • شریفی عاشورآبادی، ابراهیم بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]
  • شکوهی، دانیال بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]

ص

  • صیدی، مهدی غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • صفایی، لیلی بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]

ع

  • عبدالله پور، زهرا بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]
  • عزیزیان شرمه، امید بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • علی اکبر، علیرضا ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • علی پناه، مسعود بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • علیرضالو، ابولفضل ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • علیزاده، مهدی ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
  • علیمحمدیان، مجید بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]

ف

  • فابریکی اورنگ، صدیقه ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 24-36]
  • فاضلی نسب، بهمن بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • فتاحی، محمد اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]
  • فخاری، سولماز ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • فیروزکوهی، فروغ بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • فیضی، حسن بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]

ق

  • قاسمی، علی بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • قاسمی پیربلوطی، عبدالله بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]
  • قاسم نژاد، عظیم مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • قلیزاده، ناصر ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • قوی اندام بوانلو، اعظم بررسی آت‌اکولوژیکی، فنولوژی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی Ziziphora clinopodioides Lam. به همراه اتنوفارماکولوژی و طیف فلورستیک گیاهان دارویی منطقه بوانلو (استان خراسان شمالی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 63-74]
  • قوستا، یوبرت اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]

ک

  • کریمی، ایمان بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • کریمی، زهرا بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]
  • کمالی دلجو، افسانه بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • کوهساری، هادی ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]

م

  • مازندرانی، معصومه ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • مازندرانی، معصومه بررسی آت‌اکولوژیکی، فنولوژی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی Ziziphora clinopodioides Lam. به همراه اتنوفارماکولوژی و طیف فلورستیک گیاهان دارویی منطقه بوانلو (استان خراسان شمالی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 63-74]
  • مازوچی، اسماء بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • محکمی، زینب بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • محمدی، یحیی غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • محمدخانی، عبدالرحمن بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]
  • محمد زرین آبادی، مریم غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • مرادی پینوندی، کامران بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]
  • میرزا، مهدی ارزیابی ترکیب‌های شیمیایی اسانس دوگونه Nepeta cephalotes Boiss. و Nepeta gloeocephala Rech.f. در دو حالت خشک و تر [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 39-46]
  • مشایخی، کامبیز مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • مفاخری، سودابه بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]
  • مقدم، محمد بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]
  • مقیمی، معصومه بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف توان و زمان دستگاه مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی Cannabis sativa L. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 65-73]
  • منصوری فر، سیروس بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • مهدوی کیا، حسن بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • مهرابی، منیره بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • مهربان، احمد بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]

ن

  • نجف پور نوایی، مهردخت ارزیابی ترکیب‌های شیمیایی اسانس دوگونه Nepeta cephalotes Boiss. و Nepeta gloeocephala Rech.f. در دو حالت خشک و تر [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 39-46]
  • نریمانی، رسول بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]
  • نژادحبیب وش، فاطمه بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • نقاشی، یلدا بررسی روابط ژنتیکی برخی ارقام و تیپ‌های طبیعی ناشناخته مرکبات شمال ایران با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-85]
  • نیکخواه امیر آباد، حمیده اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]
  • نوروزی، وحید بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]

و

  • وطن دوست جرتوده، صفیه بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • ولی زاده، محرم بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • ولیزاده، جعفر بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • ولیزاده، محرم بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]

ه

  • هوشمند، سعداله بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]

ی

  • یوسف زایی، فروغ بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • یوسف زاده، سعید بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • یوسف زاده، کاظم بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]