نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری قطره‌ای بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]
  • آذربایجان بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • آذربایجان ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • آذربایجان غربی بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • آقطی سیاه ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]
  • آنتی‌اکسیدان اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]
  • آنتی‌اکسیدان ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]
  • آنتی‌اکسیدان ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • آنتی‌اکسیدانی بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • آنتی‌اکسیدان‌ ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • آنتی‌باکتریایی بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • آنتی‌باکتریال ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]
  • آنتوسیانین بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • آنتوسیانین بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • آویشن بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]
  • آویشن دنایی بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]

ا

  • اتنوفارماکولوژی بررسی آت‌اکولوژیکی، فنولوژی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی Ziziphora clinopodioides Lam. به همراه اتنوفارماکولوژی و طیف فلورستیک گیاهان دارویی منطقه بوانلو (استان خراسان شمالی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 63-74]
  • ارتفاعات دنا اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]
  • ارومیه بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • اسانس اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]
  • اسانس بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • اسانس بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]
  • اسانس بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • اسانس بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • اسانس بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • اسانس بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]
  • اسانس استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]
  • اسانس ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]
  • اسانس، Nepeta cephalotes Boiss ارزیابی ترکیب‌های شیمیایی اسانس دوگونه Nepeta cephalotes Boiss. و Nepeta gloeocephala Rech.f. در دو حالت خشک و تر [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 39-46]
  • اسانس پلی فنل‌ها غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • اسانس تیمول بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]
  • استان خراسان شمالی بررسی آت‌اکولوژیکی، فنولوژی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی Ziziphora clinopodioides Lam. به همراه اتنوفارماکولوژی و طیف فلورستیک گیاهان دارویی منطقه بوانلو (استان خراسان شمالی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 63-74]
  • استخراج فاز جامد استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • استویا استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • استویا مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • استویا بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]
  • استویوزید استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • ایلام غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • ایلیسیتور مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • انتی اکسیدانی بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • انگور ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • اوکالیپتول بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]

ب

  • بتا- توجن ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]
  • برگ زرشک ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • بیوفسفات بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]
  • بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch.) بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]
  • بومادران زرد ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]
  • بومادران هزار برگ ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]

پ

  • پایداری اکسایشی بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف توان و زمان دستگاه مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی Cannabis sativa L. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 65-73]
  • پیچ گلیسین استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]
  • پرولین ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
  • پسته ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • پیش‌تیمار بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف توان و زمان دستگاه مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی Cannabis sativa L. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 65-73]
  • پلاروگرافی استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • پلیمر قالب مولکولی استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • پولگون بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • پونه بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • پونه بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • پونه‌سای بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]

ت

  • ترکیب‌های شیمیائی بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • تیمار تغذیه‌ای بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]
  • تیمول بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]
  • تیمول غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • تنش خشکی ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 24-36]
  • تنش شوری ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
  • تنوع ژنوتیپ بررسی روابط ژنتیکی برخی ارقام و تیپ‌های طبیعی ناشناخته مرکبات شمال ایران با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-85]

ج

  • جاسمونیک اسید بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • جمعیت‌های مختلف بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]

چ

  • چویل اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]

خ

  • خاس ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • خراسان رضوی بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • خشخاش ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 24-36]

د

  • داروهای اپیوئیدی (مرفین) ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • درد‌ ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]

ر

  • رایحه استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]
  • ریحان ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • رنگریزه‌های فتوسنتزی مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • روغن شاه‌دانه بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف توان و زمان دستگاه مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی Cannabis sativa L. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 65-73]

ز

  • زیتون ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
  • زرین گیاه بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]

س

  • سانتولینا و هگزادینال استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]
  • سدیم کلرید ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
  • سرما بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]
  • سیستان بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • سیستان و بلوچستان بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]

ش

  • شوری ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 24-36]

ص

  • صفات مورفولوژیکی بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]

ع

  • عصاره بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]
  • عصاره متانولی بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • عملکرد فنلی بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]

ف

  • فارس بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سرشاخه های گلدار گیاه دارویی (Mentha longifolia L. Hudson) در رویشگاه های مختلف استان فارس و خراسان رضوی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 30-39]
  • فعالیت SOD‌ ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • فلاونویید ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • فلاونوئید بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • فلاونوئید ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • فلاونوئید بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • فلاونوئید بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • فلاونوئید حلال بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • فنل بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 86-95]
  • فنل کل بررسی تنوع مورفولوژیکی، محتوای فنل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف گونه‌های Nepeta nuda و Nepeta crassifolia در رویشگاه‌های استان‌های‌ اردبیل و آذربایجان شرقی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 13-22]
  • فنل کل بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف توان و زمان دستگاه مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی Cannabis sativa L. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 65-73]
  • فنل و رزوراترول ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • فنل و فلاونویید کل بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]
  • فنل و فلاونویید کل‌ ارزیابی میزان فنل و فلاونویید کل ,عملکرد آنتی اکسیدانی، اثرضد دردی و ضد التهابی عصاره های گیاه دارویی (basillicum var. purpurescens .Ocymum) بر موش های صحرایی نر در مقایسه با داروهای اپیوئیدی(مرفین) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-104]
  • فنل و فلاونوئید کل بررسی آت‌اکولوژیکی، فنولوژی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی Ziziphora clinopodioides Lam. به همراه اتنوفارماکولوژی و طیف فلورستیک گیاهان دارویی منطقه بوانلو (استان خراسان شمالی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 63-74]
  • فنل و فلاونوئید کل بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • فنل و ‌فلاونوئید کل ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]
  • فنول ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • فنول بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • فنول کل بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]
  • فنولوژی بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]
  • فنولوژی بررسی تأثیر زمان برداشت بر رنگ، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Achillea wilhelmsii C. Koch (مطالعه موردی: گردنه قوشچی در استان آذربایجان غربی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 47-64]

ق

  • قند کل و احیاء مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]

ک

  • کارتنوئید ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • کارلا بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 74-85]
  • کارواکرول بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]
  • کارواکرول بررسی تاثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس دو گونه از گیاه دارویی Thymus lancifolius و Thymus armeniacus [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 40-57]
  • کارواکرول غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • کاشان بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • کاکوتی کوهی بررسی آت‌اکولوژیکی، فنولوژی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی Ziziphora clinopodioides Lam. به همراه اتنوفارماکولوژی و طیف فلورستیک گیاهان دارویی منطقه بوانلو (استان خراسان شمالی) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 63-74]
  • کروماتوگرافی مایع ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 37-48]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 86-99]
  • کشت-بافت مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • کک‌کُش بیابانی بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
  • کلاهک جذب استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]
  • کلروفیل بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • کود تلفیقی بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر عملکرد ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Thymus daenensis Celak. [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-15]
  • کود دامی بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]

گ

  • گیاهان دارویی بومی بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 49-68]
  • گروه‌بندی بررسی روابط ژنتیکی برخی ارقام و تیپ‌های طبیعی ناشناخته مرکبات شمال ایران با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-85]
  • گل راعی (.Hypericum perforatum L) ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]
  • گل محمدی بررسی تاثیر دو روش آبیاری و دو نوع کود بر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill.) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-15]
  • گل‌محمدی استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]
  • گل مریم استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 34-43]

ل

  • لیمونن بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]

م

  • مازندران ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 78-90]
  • مایکروویو بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف توان و زمان دستگاه مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی Cannabis sativa L. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 65-73]
  • متابولیت‌های ثانویه ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 24-36]
  • محتوای فنل و فلاونوئید ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 44-54]
  • محیط کشت مایع مطالعه تغییرات کمی وکیفی کالوس گیاه Stevia rebaudiana Bertoni. تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید و شوری در شرایط کشت جامد و مایع [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 23-39]
  • محلول‌پاشی ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 69-84]
  • محلول‌پاشی بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • مراحل مختلف رشدی اثر ارتفاع و مراحل مختلف فنولوژیکی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی .Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss از ارتفاعات دنا [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 16-29]
  • مرزه بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • مرزه بختیاری غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 13-23]
  • مرکبات بررسی روابط ژنتیکی برخی ارقام و تیپ‌های طبیعی ناشناخته مرکبات شمال ایران با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-85]
  • مرند بررسی میزان تغییرات اسانس،کلروفیل، کارتنوئید، آنتوسیانسن و فلاونوئید Mentha longifolia ( L.) Hods. subsp. longifolia در رویشگاه‌های مختلف مرند [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 52-66]
  • مکمل پلی‌آمینی بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 55-65]
  • مونوترپن‌ها بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه "کَک کُش بیابانی" (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]

ن

  • نانو ذرات دی‌اکسیدتیتانیوم بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • نشانگرISSR بررسی روابط ژنتیکی برخی ارقام و تیپ‌های طبیعی ناشناخته مرکبات شمال ایران با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 75-85]

و

  • ورمی‌کمپوست بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss. [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 20-33]